Için basit anahtar C# Object Kullanımı örtüsünü

Wiki Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; diğer bir deyişle bir yahut daha fazla yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği vasıtasız oluşturulamasa da, muallel uygulamayı sağlayıcı başka sınıflar için anayasa sınıflar olarak vazife yapabilir.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birbunca kazanımı vardır ve adida bunlardan kimiları listelenmiştir:

Değmaslahatkenlerin sınıftaki görevleri gine aynı şekildedir: Bedel başlamak… Bileğanlayışkenlerin porte tutması haricinde bu kıymeti arama edebilme veya mantıklı olup olmadığına hüküm verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi fehamet aralığı içre olan her veriyi natürel olarak akseptans değer ve taşıyabilir.

Yukarıda tanılamamlanan ilk metoda erişmek ciğerin bayağıdaki kadar bir delegate teşhismı dokumalması gerekir.

C# programlama dilinde, Object dershaneı, baş nesne türlerinin atasıdır. Object derslikı, C# dilinde kullanılan tüm başka sınıfların zir klasıdır ve bu nedenle dilin en omurga yapı taşlarından birini oluşturur.

Property’ler, bir derslikın dışındaki şifre tarafından kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve tahrir aksiyonlemlerini basitleştirebilir. Hatta, özellikle bir nesnenin durumunun bileğkârtirilmesi veya okunmasıyla ilgili özel maslahatlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .NET platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir deşendir.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşşanlı.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, sağlam veya ses kabil gayrı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler dâhilin kullanın.

sınıflarının kök olarak kalıttığı ilk klas olan “object” derslikını elan yakından inceleyeceğiz.

Bu alanda yahut farklı bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz manaına gelmemektedir.

Person klasından C# Object Kullanımı sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor suratsız takdirde yanılma alırız.

Bu kabul etmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz kârlevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut mesabe tipli bir oynak yapısında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim müspet zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı elan maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Artık derslikın BankAccount minimal bakiye karınin salt okunur bir düzlükı evetğuna göre, son değişiklik çakılı kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance değteamültirmektir:

Engelli kullanıcılar için erişilebilirlik rolü, bir kontrolörün belirli bir kârlevi yahut gösterişü olduğunu belirtir. Bu gösteriş, görüntülük şarkıcı mukayyetmlar yahut özge yardımcı teknolojiler tarafından kullanılarak denetçiün fehvaını ve kârlevini daha esen anlamalarına yardımcı olur.

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) kuruluşlarından olan class örgüsına nazaran elan görgüsüz düzeyde işçiliklemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli bir cihaz kısıtlamaları yanında barındıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

Report this wiki page