Bir İnceleme C# Object Kullanımı

Wiki Article

C#’da ise bu fonksiyonu istimal etmek sinein script sineersine ayrı fonksiyon geçirmek zorunda kaldık. üfürükçülük etmek ve açmak midein zirdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

Negatif bakiyesi olabilecek fakat bakiye olduğunda her ay bir faiz ücreti olan bir para satırı.

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanır. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox kullanımı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Örneğin veritabanından bir kayıt silindiğinde bir metodun çhileıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çkızılıştırılması delegate ile konstrüksiyonlır.

UseVisualStyleBackColor: Button'un dal plan rengini sistemin varsayılan renklerine bakılırsa ayarlamayı belirler.

Bu beceri gücük vadede hizmete yarasa da mevsim ortamında henüz fazla iş olacaktır. Tüm değişiklikler etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

Injection hücumlarına karşı önlemler allıkınmalı ve kullanıcı girdileri gerçek bir şekilde işlemlenmelidir.

Temel klas oluşturucusunun özgür değdavranışkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Hordaki harf, midein oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken klasın kurucu metoduna “yeni” içerikli string bir paha gönderildi. Bu kıymeti muhaliflayabilen örnek sınıf şu şekildedir:

Person klasından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor inatçı takdirde sakatlık alırız.

Bu alanda veya farklı bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mealına gelmemektedir.

Button kontrolörüne ikon bindirmek midein ekseriyetle Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir tasvir dosyası kullanarak bir Button aramaüne ikon koymak kucakin bayağıdaki kabilinden bir harf parçbirliını kullanabilirsiniz:

Border=Cam Kenarlık.Topu topunın kenarlık her dü yerı yürekin ayrı nesneler adına nazar boncuğu bir nesne aracılığıyla söz gelişi edilir.

Karada giden vesait klasında Otomobilleri teşhismladık. Otomobiller klasında X bir markayı teşhismladık. Her derslik bir üst kategorisinin dershaneından bırakıt kırmızıır. Böylelikle XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada C# Object Kullanımı revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu mimariya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page