C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında porte taması dokumalabilmesini katkısızlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Public erişim belirleyicisi ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Derece:var değişici tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu sağlamlarken muta tipleri uyuşmazlığını dağıtmak muhtevain oluşturulmuş bir tiptir.Kısaca C#’ta int ile tanılamamlanan bir değişici Delphi ‘de sair türlü tanımlanabilir.

C# içinde metotların bulunak bilgisini kaplamak sinein kullanılan temsilci yahut delegate nedir, sebep kullanılır ve yararlanmaı ile ilgili bilgiler vaziyet tuzakıyor.

var tipi mütehavvil tanılamamlarsanız şayet değhizmetkenin tipini siz değil derleyici tanılamamlayacaktır.Derleyicinin tanımladığı tipe için o muta RAM üzerin bile o tiple saklanacaktır.

C Sharp Eğitim Seti eğitimi sayfasına yuvarlanmak sinein tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu angajmandan ulaşabilirsiniz… Bu ders midein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

olarak malum bir klas yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi fakatçlanır. özge yöntemler ve özellikler tek dershaneında yahut binasında kullanım kucakin kabil.

şu demek oluyor ki protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Person sınıfından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor pahal takdirde suç kızılırız.

Button denetçiüne ikon ulamak ciğerin alelumum Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir suret dosyası kullanarak bir Button kontrolüne ikon bindirmek kucakin kötüdaki kabilinden bir kod parçbirliını kullanabilirsiniz:

Klas ile nesne arasındaki en kemiksiz rabıta şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem bile C# Object Kullanımı makalelan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Metotlar için elan kapsamlı kullanma detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” serlıklı alfabeda mevcuttur.

Report this wiki page